Gastronomi

Otel mutfağımız, eşsiz Ege tarifleri ile bereketli yerel ürünlere bağlılığımızın adeta bir simgesi.

Kazdağları’nın sunduğu en iyi ürünleri, geleneksel ve sağlıklı yöntemlerle pişirerek sunuyoruz. Mutfağımızın birinci kuralı mevsimsel ve yöresel olmak.

Yerel üreticilerden, pazarlardan veya kendi bahçemizden temin ettiğimiz malzemeler ile ortaya çıkardığımız tatlar, yaşadığımız coğrafyanın mükemmel bir ifadesi.

Kendi bahçemizin otları, mevsimine göre oğlak eti, balıkçılardan aldığımız taze balıklar, yerel pazarların meyve ve sebzeleri, farklı aromalardaki reçellerimiz, köyden günlük süt, kaymak, yoğurt, yumurta, yöresel peynirler, zeytinler ve zeytinyağı mutfağımızın öne çıkan lezzetleri.

Bütün bu tatları, özenle seçtiğimiz lokal şaraplarla kombinleyerek misafirlerimiz için mükemmel bir gastronomi deneyimi yaratıyoruz.