Our hotel's kitchen is a true symbol of our commitment to unique Aegean recipes and abundant local ingredients
We serve the best products from the Kazdağları region, prepared using traditional and healthy methods.
Our kitchen's primary rule is to use seasonal and local ingredients.
Our kitchen features herbs from our garden, seasonal goat meat, fresh fish from local fishermen, fruits and vegetables from local markets, a variety of homemade jams, daily milk, cream, yogurt, eggs from the village, regional cheeses, olives, and olive oil.
We create a perfect gastronomic experience for our guests by combining all these flavors with carefully selected local wines.
We present the finest products from the Kazdağları region, prepared using traditional and healthy methods.
Osmanlı ve Rum dönemlerinden kalma dört taş binamızdaki 11 odamızda 22 misafirimiz için zamanın duracağı, ruhlarını ve bedenleri dinlendirecekleri ve çok iyi ağırlanacakları bir tatil vaad ediyoruz.
Odalarımızın her biri, ismini nadide bitkilerin yer aldığı, teraslanmış bölümlerden oluşan huzur dolu ve ilham veren iç bahçemizden alıyor. Yer döşemeleri, yatak başları, avizeler, çerçeveler gibi tüm unsurlar, iç mimarlarımız tarafından eski malzemelerin yeniden yorumlanması ile tasarlandı.
Vintage detayların ve rustik taşların hakim olduğu odalarımızda şehir konforunu yaşatan lüks banyolar, büyük çift kişilik yataklar, kaliteli nevresim takımları, mini bar, çay-kahve malzemeleri, ücretsiz internet, kasa ve L’occitane banyo malzemeleri kullanıyoruz
En büyük metrekareye sahip olan Deluxe Villa-Mor Salkım’ın büyük yatak odasından ve terasından Adatepe’nin ve Ege Denizi’nin panoramik manzarasına hayran kalacaksınız. Villanın alt katında geniş bir oturma alanı ile birlikte ekstra bir oda, Tarçın, yer alıyor.Deluxe Balkonlu Odalarımız Lavanta ve Kekik, ilk adım attığınız anda Kazdağları’nın bol oksijenli temiz havası ile sizi canlandıracak. Double Deluxe odalarımız-Defne, Fesleğen, Mercan, Manolya, Yasemin-konforlu ortamıyla size evinizde gibi hissettirecek.